قابل توجه مدیران کارخانجات خوراک طیور کشور:
شرکت پولت پرور افتخار دارد با سود جستن از پیشکسوت صنعت مرغداری کشور و کارشناس بین المللی طیور آقای مهندس تقی خلیقی بصورت مشاوره تلفنی رایگان پاسخگوی شما عزیزان در آشنایی هرچه بیشتر نقش اسیدهای آلی در تغذیه طیور باشد. که اینک به یاری خداوند متعال جهت بهبود کیفیت پرورش طیور و جلوگیری از هزینه های اضافی درمان که منجر به افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ می شود پس از طی مراحل قانونی، این شرکت موفق به ثبت اسیدیفایر andsid 1 تولید شرکت and group اسپانیا در سازمان محترم دامپزشکی کل کشور شده و اینک به عنوان کاملترین اسیدیفایر anti bacterial ، mold inhibiotor (ضد میکروب- ضد قارچ) جهت توزیع در سراسر کشور وارد شده است.
1– به عنوان استریل کننده دان استفاده میشود.
*بدلیل بالا بودن اسید پروپیونیک،قارچها نیز نمیتوانند تکثیر پیدا کنند در نتیجه امکان نگهداری کنسانتره و یا دان تولیدی بیشتر میشود.
2– میزان مصرف: یک کیلوگرم در هر تن دان از یک روز تا پایان عمر گله
*در مواقع شیوع بیماری های ویروسی و یا مایکوپلاسما می توان دز مصرفی را به 5/1 تا 2 کیلوگرم در هر تن دان اضافه نمود. (دز درمان)
دُز درمان موجب میشود تا حتی اگر گله درگیر بیماری ویروسی شود، با حداقل تلفات طی چند روز بیماری را پشت سر گذاشته و به حالت عادی باز گردد.
3- به عنوان جایگزین آنتی بیوتیکها استفاده میشود.
*همانطور که میدانید ،آنتی بیوتیکها باعث از بین رفتن کلیه میکروبها (میکروبهای بیماریزا و میکروبهای مفید میشوند) درحالیکه اسیدیفایر andcid 1 موجب میشود میکروبهای بیماریزا اجازه تکثیر پیدا نکنند و میکروبهای مفید افزایش پیدا کنند و مقاومت بدن بالا برود.
4- محیط دستگاه گوارش را اسیدی میکند باعث میشود تا میکروبها نتوانند رشد کنند زیرا میکروبها خصوصا سالمونلا و E.coli در محیط قلیایی رشد میکنند.
*اسیدهای آلی وارد هسته میکروب می شوند و به آن اجازه تکثیر نمیدهند در نتیجه تراکم میکروبها افزایش پیدا نمی کند.
*هر نوع اسید عالی در یک قسمت از دستگاه گوارش عمل می کند. مثلا اسیدفرمیک در چینه دان و اسیدفسفریک در پیش معده عمل میکند. در نتیجه در تمامی دستگاه گوارش تکثیر میکروبها انجام نمیشود.
5- مصرف آنتی بیوتیکها را به شدت کاهش میدهد نهایتا باعث کاهش هزینه تولید میشود.
6- مصرف andcid 1 از یکروزگی موجب میشود تا هضم و جذب مواد غذایی خصوصا کلسیم و فسفر بطور کامل انجام شده، استخوان بندی بطور یکنواخت شکل بگیرد و در عین حال میکروبهای بیماریزا نتوانند رشد کنند در نتیجه جوجه ها بطور یکنواخت رشد نموده و به دلیل یکنواخت شدن بورس جوجه ها، تیتر واکسن ها یکنواخت گردیده نهایتا مقاومت در برابر بیماریهای ویروسی افزایش یابد. در نتیجه موجب کاهش میزان گاز آمونیاک تولیدی و شیوع بیماریهای تنفسی میشود.
*سم های تولید شده توسط باکتریهای بیماریزا نظیر E. coli موجب آسیب زدن به بافتهای روده ها و در نتیجه کاهش جذب مواد مغذی میشود.
7- مصرف andcid 1 باعث جذب بیشتر مواد مغذی شده، در نتیجه موجب میگردد تولید تخم مرغ و کیفیت پوسته ها بهتر شود.
در گله های اجداد، مرغ مادر و تخم گذار، علاوه بر کلیه خواص آنتی باکتریالی ضد قارچی، به دلیل جذب به موقع کلسیم و فسفر، موجب بهبود هماهنگی گله ها از نظر اسکلت شده نهایتا باعث افزایش پیک تولید، تولید تخم مرغهای با وزن یکنواخت، کاهش پروپلاس و تولید تخم مرغ با پوسته های صاف و صیقلی ضخیم تر با کمترین بار میکروبی میگردد.
*توصیه میشود در گله های اجداد،مرغ مادر و تخمگذار از یکروزگی تا پایان عمر گله به میزان یک کیلو در هر تن دان استفاده شود تا بتوان در تمام مراحل عمر گله از مزایای andcid 1 بهره گرفت زیرا در هر زمانی بهره خاص خودش را دارد و نباید زمان را از دست داد